Gas installeren

Gasinstallaties als geisers, CV ketels en gasfornuizen zorgen voor veel comfort. Maar als deze installaties niet op de juiste wijze zijn geïnstalleerd kunnen ze ook erg gevaarlijk zijn. Laat daarom uw gas aansluiten door een erkend installateur.

gasinstallatie-montec-installateur

Wettelijke verplichting

Als woningeigenaar bent u wettelijk verplicht te zorgen voor een veilige woning, ook als u uw pand onderverhuurd. U kunt zelf ook bijdragen aan uw veiligheid, maar ook aan die van een ander.

Ga zorgvuldig om met alle gasvoorzieningen!

Voorkom ongelukken met gas

Laat al uw gasinstallaties jaarlijks door ons controlleren en reinigen.

Zorg de hele dag voor frisse lucht in huis. Dit vermindert het risico op koolmonoxide vergiftiging. Hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe meer u de woning zal moeten ventileren. Zet regelmatig een raam open, stop ventilatieroosters nooit dicht en voorkom verstoppingen. Zorg dat dezen regelmatig gereinigd worden.

Gaslucht? Waarschuw direct het energiebedrijf. Sluit onmiddellijk de hoofdkraan van het gas af. Doe alle eventuele doorgangen naar buiten open. Vermijd vuur, en schakel electrische apparaten niet aan of uit.

Twijfelt u over de veiligheid van uw gasinstallatie? Laat deze dan zo snel mogelijk door ons keuren.

Het aanleggen van gasleidingen is een klus voor een erkend installatiebedrijf. Installatiebedrijf Montec beschikt over deze erkenning en doormiddel van onze expertise zijn wij in staat om de perfecte gasinstallatie af te leveren. Gas is een makkelijk ontvlambaar product en uw leidingen moeten 100% betrouwbaar zijn.

Vakkundige installatie

Montec BV installeert uw gasinstallaties altijd vakkundig. Zo bent u er van verzekerd dat uw nieuwe installatie optimaal zijn werk doet! Bij Montec BV staat kwaliteit en veiligheid voorop!

gasinstallatie-installateur
© Montec 2024
Ontwikkeld door  Convident Groningen