Zonnepanelen

Zonnepanelen halen energie uit zonlicht en zetten deze om in elektrische energie voor uw huis. Zonnepanelen zijn er in allerlei schaalgroottes en toepassingen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor zonnepanelen bent u bij ons op het juiste adres.

Energie opwekken met PV

PV systemen, ofwel zonnepaneleninstallaties, worden in Nederland over het algemeen aangesloten op het net. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een omvormer, omdat we in huis gebruik maken van wisselstroom en de PV panelen daarentegen gelijkstroom opwekken.

Op het moment dat de zonnepanelen geen stroom opwekken betrekken we stroom van het net. Op momenten dat het zonnig is en er minder verbruik is dan de opwekking leveren we de stroom terug aan het net. Zo raakt u in geen enkele situatie energie kwijt.

Wij bieden u het totaalpakket, het leveren en installeren:
• Het installeren van zonnepanelen;
• Omvormer;
• Montage materialen / Onderconstructie;
• DC bekabeling incl. stekkerverbindingen;
• Installatie (op de meterkast aansluiten/evt. aanpassen).

Onze specialiteiten

Schone energie

Zonne-energie is groene energie en wordt dus niet uitgeput. Daar kunt u gebruik van maken door het gebruik van zonnepanelen. De zonnepanelen wekken zelf energie op zonder dat u zich er druk over hoeft te maken. Een duurzame en dus ook gemakkelijke manier om energie op te wekken.

Duurzame energie

Montec BV vindt het belangrijk dat de zonnepanelen die we gebruiken ook echt duurzaam zijn. Wij controleren onze producten daarom erg zorgvuldig, er zijn namelijk veel zonnepanelen te koop die niet milieuvriendelijk en dus ook niet duurzaam zijn.

Bij het uitzoeken van onze producten houden we altijd rekening met de milieubelasting van het materiaal, de manier van productie en hoe rendabel de panelen op het gewenste dak zullen zijn.

Het rendement van zonnepanelen geeft aan hoeveel u bespaart en of de investering in zonnepanelen het waard is. Dankzij de lage aanschafprijs en de hoge stroomopbrengst zijn zonnepanelen de laatste jaren aanzienlijk aantrekkelijker geworden.

Milieuvriendelijkheid

Door zonnepanelen te gebruiken draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u op uw eigen energierekening. Weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag extra informatie betreft onze installatie mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op.

© Montec 2024
Ontwikkeld door  Convident Groningen