Het team

Installatiebedrijf Montec BV is opgericht op 1 januari 2000. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een onderneming tussen de 25-30 medewerkers. Onze installateurs staan altijd klaar om u te woord te staan en u service te bieden. Voor het aanvragen van een (vrijblijvende) offerte kunt u gerust contact met ons opnemen!

Wie zijn wij?

We stellen ons graag even voor. Wij zijn het Montec BV team, we zijn gevestigd in Groningen en staan altijd klaar om u te helpen. We zijn een dynamisch en gedreven team en streven er altijd naar om het maximale resultaat te behalen, en dat is natuurlijk een tevreden klant.

Ook klant worden van Montec BV? Maak telefonisch een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze diensten
ervaren-team-installateurs

Ervaren

Ervaring is kennis en dat geldt ook voor het team van ons installatiebedrijf. Onze gecertificeerde vakspecialisten passen deze ervaring en kennis dagelijks toe om alle werkzaamheden met het maximale resultaat voor u uit te voeren.

Up-to-date

Up-to-date kennis van de nieuwste materialen en de laatste technieken is ook één van factor die ons team onderscheidt en kenmerkt. Doe er uw voordeel mee, neem vandaag nog contact op met ons installatiebedrijf.

Contact opnemen

Altijd betrokken

Het lijkt een niet zo belangrijke eigenschap, maar vergis u niet. Door de betrokkenheid van ons team wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd. Betrokken bij u en de correcte uitvoering van het installatiewerk, tot het helemaal klaar is.

Onze specialisten laten niets aan het toeval over en controleren iedere slang, pijp en stekker!

© Montec 2024
Ontwikkeld door  Convident Groningen